Info & kontakt

Hvem

Peder Høy Kristensen står bag phnet.dk og har mange års erfaring med oprettelse og vedligeholdelse af hjemmesider for både private, kirker, foreninger m.fl.

Hvordan

Hjemmesider laves almindeligvis CMS-systemet TYPO3. CMS betyder Content Management System - dvs. et system til håndtering af indhold. Fordelen ved CMS er, at design og indhold redigeres hver for sig. Det giver mange muligheder for redigering og layout af indhold - uden at det går ud over det grundliggende design. Samtidig giver det mulighed for dynamisk opdatering af indholdet, så det altid er aktuelt. Forældet indhold skæmmer en hjemmeside og gør den uinteressant.

CMS-systemet TYPO3 er meget effektivt, men ikke let lært, som når man f.eks. lægger billeder og tekst på diverse sociale medier. De fleste vælger derfor at overlade opdatering og løbende forbedringer til phnet.dk. Efter en passende oplæring / vejledning vil mange dog være i stand til selv at redigere dele af indholdet på hjemmesiden.

I nogle tilfælde bruges mindre systemer med færre muligheder, f.eks. 'concrete5' eller 'wordpress'.

I særlige tilfælde laves også hjemmesider som rent håndarbejde, dvs. hvor hele koden skrives fra bunden. Det giver en meget hurtig hjemmeside, men er kun egnet til statisk indhold.

Hjemmesider med dynamisk indhold bør altid laves med et CMS system.

Virksomhedsinfo

phnet.dk

Ellebrinken 85, 8520 Lystrup

Tlf. 29 24 23 15

Email: kontakt@phnet.dk

CVR: 34813493

Bank: Nordea Skjern afd., reg,nr. 9620 - konto nr. 4389871317